Informasjon til nye medlemmer

Skrevet av admin. Publisert i Nyheter, Uncategorized

TIL MUSIKANTER OG DRILLERE

Som ny i korpset blir du aspirant. I aspirantperioden får du opplæring på ditt instrument eller i drill. Mens du er korpsaspirant er du med i aspirantkorps sammen med alle de ande aspirantene. Som drillaspirant er du sammen med alle de andre drilljentene. Når du blir opptatt som aspirant på høsten får du uttelt en korpsjakke som du skal bruke når de andre har uniform.

Etter et år som aspirant blir du junior. Da får du uniform. Som junior i korpset blir du med et juniorkorps, og dersom det er mulig ønsker vi at juniorkorpset skal ha egne spilleoppdrag. F.eks på skoler. Som junior i drill fortsetter du å drille sammen med de andre, men får nå være med på litt vanskeligere øvelser.
17. mai går du i uniform og deltar sammen med hovedkorspet.

Etter to år i junior begynner du i hovedkorpset. Da har du lært å drille eller spille i to år og er klar for å spille med de store.

På alle turer og øvelsesweekender er du selvsagt med.

FORELDREANSVAR

Det er lite dugnad!
I Vågsbygd Skolemusikkorps legger vi vekt på å ha så lite dugnad som mulig. Og heldigvis har vi økonomi til å ha det slik. Takket være to store arrangementer, 17. mai og et musikkstevne hvert andre år, har vi stor nok inntjening til å unngå loppemarkeder, loddsalg, vareopptellinger og slike ting.

Som foreldre må man av og til være med på øvelsesweekend eller turer som voksen. I tillegg er det en forelder tilstede på hver øvelse.

Det første halve året som foreldre i korspet er man fritatt alle oppgaver og betaler heller ikke kontingent.
Kontingenten er ellers 650 kroner pr semester. Dette går til å dekke korspets drift.

Trackback from your site.

Skriv en kommentar

Du må være logget inn for å kommentere.