Dugnad

Dugnad kreves, men hvor mye egentlig?

Det er ikke så mye dugnad i korps som mange tror! Samtidig er det å hjelpe til på øvelser, seminarer og arrangementer en veldig sosial måte å treffe andre korpsforeldre på, samt en ypperlig mulighet til å bli bedre kjent med alle i korpset!


Foreldrevakt

På øvelsene i Vågsbygd Samfunnshus settes det opp foreldrevakter. Dette går på rundgang, slik at hver korpsforelder kun trenger å være vakt noen få ganger i året. Som foreldrevakt tar du kontakt med styrevaktene som alltid er tilstede, og arbeidsoppgavene er enkle:
- Møt i god tid før øvelsen og møt ved korpsloftet (vrimleområdet utenfor aulaen i samfunnshuset) 
- Hils på dirigenten før øvelsen, slik at dirigent vet hvem som er vakt i dag 
- Rigg rommet/ rommene klart til øvelse (sett fram stoler m.m). Rommet skal ryddes tilbake igjen når øvelsen er over.
- Bistå med kopiering og henting av utstyr 
- Bidra med å holde ro under øvelsen og få musikantene inn igjen etter pause
- Hjelp til der det trengs, og bli kjent med andre foreldre

Seminarer og konserter

På seminarer (to helger per år) og konserter trenger vi hjelp fra foreldre til diverse oppgaver. Seminarene er veldig sosiale for korpsforeldre, og ungene stortrives alltid på seminar. Seminarene er en ypperlig mulighet til å bli kjent med alle i korpset!

17.mai

17.mai er den største dagen for korpset gjennom hele året! Denne dagen hjelper alle med på diverse aktiviteter, fra rigging og frokostservering til loddsalg og salg av sukkerspinn. Dette er en innholdsrik og veldig moro dag for alle - korpsmedlemmer og foreldre. 

Sørlandsk Korpsfestival

Hvert oddetallsår arrangerer vi Sørlandsk Korpsfestival ei helg i juni, der vi samler flere hundre musikanter fra hele landet til festival i Vågsbygd! Dette er et viktig arrangement for korpset, og under festivalen trenger vi hjelp fra alle en hel helg. Her finnes det aktiviteter som passer hver enkelt, og vi har det utrolig moro hele helga gjennom. 
Søk
Driftes av Styreportalen AS